Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gehaktspiesjes met wokgroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gehaktspiesjes met wokgroenten
Stap 1
Laat de bonen en de kikkererwten uitlekken. Pel en snijd de sjalot fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Hak de peterselie fijn.
Stap 2
Meng de limoenrasp met het gehakt, sjalot, paneermeel en de helft van de peterselie. Vorm het gehaktmengsel om de spiesjes.
Stap 3
Verhit een wok met 1 el olijfolie en bak de wokgroenten, limoensap, bonenmix en kikkererwten 8 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de gehaktspiesjes in 10 minuten gaar.
Stap 5
Eet je de spiesjes direct, verdeel de groente en gehaktspiesjes dan over de borden, garneer met de overige peterselie en serveer. Bereid je ze voor de dag erna, bewaar ze dan in een bak in de koelkast en bak ze in de pan om op te warmen.