Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gehaktgoulash met rijst en boontjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gehaktgoulash met rijst en boontjes
Stap 1
Kook de rijst. Verhit de olie en fruit hierin de uien 5 minuten op een lage stand. Voeg het gehakt en paprikapoeder toe en bak rul.
Stap 2
Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee. Bestrooi met de bloem en bak kort mee. Giet de bouillon erbij en laat de goulash afgedekt circa 5 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Kook de sperziebonen beetgaar. Giet af en bestrooi eventueel met de rode peper.
Stap 4
Breng de goulash eventueel verder op smaak met (chili) peper en serveer met de rijst en sperziebonen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie655 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten71 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
