Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gehaktbroodjes met puree en doperwtjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gehaktbroodjes met puree en doperwtjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng het gehakt met de tomatenpuree, het ei, paneermeel en de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verdeel het gehaktmengsel over de holtes van de muffinvorm en bak in de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.
Stap 3
Kook intussen de aardappels in 20 minuten gaar. Kook in een andere pan in circa 6 minuten de doperwten gaar. Giet de aardappels af en stamp samen met de boter en melk tot een romige puree.
Stap 4
Neem de gehaktbroodjes uit de muffinvormpjes. Schep wat puree erop en verdeel de doperwten over de muffins.
Aanvullende benodigdheden
- - muffinvorm
Voedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten29 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd7 g