Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde karbonade met champignonsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde karbonade met champignonsaus
Stap 1
Verwarm de oven op 180°C. Bestrooi de karbonades rondom royaal met zout, peper en oregano. Verwarm 2 eetlepels van het bakproduct en bak de karbonades om en om bruin. Blus af met een paar eetlepels water en doe de karbonades met het vocht over in het ovenschaaltje. Laat in circa 15 minuten in de oven verder gaar worden.
Stap 2
Fruit ondertussen in de rest van het bakproduct de uien lichtbruin en zacht, en voeg de knoflook en champignons toe. Bak op hoge stand goed bruin en voeg de crème fraîche en mosterd toe. Breng de saus aan de kook en breng verder op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bestrooi de karbonades met peterselie en serveer met de champignonsaus.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie540 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten3 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd19 g
Trefwoorden
