Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde Biefstukc met paddenstoelen en rodewijnjus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde Biefstukc met paddenstoelen en rodewijnjus
Stap 1
Hak de paddenstoelen grof en de knoflook fijn. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en schep de paddenstoelen met knoflook, tijm, citroenrasp en wat zout en versgemalen peper erdoor. Bak al omscheppend op hoog vuur tot de paddenstoelen beetgaar zijn en slinken. Houd warm in een diep bord onder aluminiumfolie.
Stap 2
Schenk de wijn en bouillon bij het bakvet en kook het mengsel op hoog vuur tot een lekkere jus. Bestrijk intussen de Biefstukc met olijfolie en bak ze in een hete grillpan in 4-6 minuten mooi bruin, keer na 2-3 minuten. Serveer de Biefstukc met de paddenstoelen erop. Schenk er wat jus over. Lekker met knolselderijpuree.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie355 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten11 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd7 g