Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde biefstuk met oesterzwammen en balsamico-wijnsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde biefstuk met oesterzwammen en balsamico-wijnsaus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 75ºC. Verhit de grillpan en bestrijk deze met een theelepel olijfolie. Gril hierin de biefstukken om en om op een hoge stand 1 minuut aan beide kanten. Leg ze op een schaal, dek af met aluminiumfolie en zet naast 4 dinerborden in de warme oven.
Stap 2
Verwarm de saus opnieuw op middelhoge stand en klop de rest van de koude boter erdoor om de saus te binden. Laat niet meer koken en breng verder op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bak tegelijkertijd de oesterzwammen met de knoflook en tijm een paar minuten in een koekenpan op een hoge stand. Leg de biefstukken op de voorverwarmde borden en giet een lepel wijnsaus erover.
Stap 4
Verdeel de gebakken oesterzwammen over het vlees en serveer direct. Lekker met friet of aardappelpuree.
