Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegratineerde paddenstoelensoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegratineerde paddenstoelensoep
Stap 1
Verhit de boter en bak hierin de ui glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak tot ze geslonken zijn. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten. Giet de wijn erbij en kook circa 5 minuten. Giet de bouillon erbij en kook 10 minuten op een hoge stand. Voeg de (truffel)tapenade toe en pureer de soep.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de soep in ovenvaste kommen. Snijd de ciabatta in dikke sneetjes, leg op de soep en bestrooi met de kaas. Gratineer circa 5 minuten in de oven en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - blender
Voedingswaarden
- Energie520 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten47 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd15 g