Gegratineerde hotdogs
Ingrediënten
Bereidingswijze Gegratineerde hotdogs
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderchipolata in 8 minuten goudbruin en gaar.
Stap 2
Snijd de broodjes bovenop in, maar niet helemaal door. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg met een worstje. Verdeel de kaas erover en laat 10 minuten gratineren in de oven.
Stap 3
Bak ondertussen in het achtergebleven bakvet de uien in 10-15 minuten goudbruin en gaar. Pureer met een staafmixer de piccalilly met 4 el slasaus.
Stap 4
Snijd de paprika overlangs doormidden, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng de paprika, helft van de bieslook, mais en slasaus door de spitskool. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Neem de hotdogs uit de oven, verdeel er de uien en piccalilysaus over en garneer de rest van de bieslook. Serveer met de koolsalade.