Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gefrituurde zeevruchten met perziksalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gefrituurde zeevruchten met perziksalsa
Stap 1
Meng het zelfrijzend bakmeel met de maizena. Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en wentel ze vervolgens door het bakmeel. Schud het overtollige meel eraf.
Stap 2
Verhit de frituurolie tot 175ºC. Frituur hierin de zeevruchten in delen circa 2 minuten, tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 3
Halveer voor de salsa de perziken, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de overige ingrediënten voor de salsa. Serveer de zeevruchten met de perziksalsa. Bestrooi met de dille, zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie420 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten44 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd2 g