Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gebakken noten-rijstsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gebakken noten-rijstsalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Giet 4 eetlepels olie over de groenten en rooster in de oven in 30-35 minuten goudbruin. Schep halverwege om. Kook intussen de rijst.
Stap 2
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin alle noten circa 3 minuten op middelhoge stand. Voeg de gekookte rijst toe en bak nog 3 minuten verder. Houd apart.
Stap 3
Meng de gember met de sojasaus, azijn en sesamolie. Meng de notenrijst met de geroosterde groenten en giet de dressing erover. Schep een paar keer om en voeg de koriander toe. Schep kort om en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie995 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten90 g
- Vet59 gWaarvan verzadigd6 g