Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gebakken kabeljauwfilet met champignons en rode ui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gebakken kabeljauwfilet met champignons en rode ui
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Schuif de ovenschaal met paddenstoelen en ui in de oven en bak ze in 25-30 minuten bruin en gaar.
Stap 3
Maal intussen in de keukenmachine brood en amandelen tot een grof kruim.
Stap 4
Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en kerriepoeder en haal ze eerst door het ei en daarna door het kruim.
Stap 5
Zorg dat de vis rondom bedekt is met een dun laagje kruim.
Stap 6
Verwarm de boter in een grote koekenpan en bak de stukken vis in 8-10 minuten bruin en net gaar.
Stap 7
Keer ze na 4-5 minuten voorzichtig met een spatel.
Stap 8
Serveer de kabeljauw met de paddenstoelenschotel en aardappelpuree.
