Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gebakken banaan met witte chocolade-kokossaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gebakken banaan met witte chocolade-kokossaus
Stap 1
Pel de bananen en snijd ze over de lengte doormidden. Wentel de banaanhelften door de kokosrasp en druk de rasp goed aan.
Stap 2
Verhit de kokosmelk in een steelpan en smelt hierin de witte chocolade. Houd warm op lage stand.
Stap 3
Rooster de rest van de geraspte kokos in een paar minuten goudbruin in een droge hete koekenpan.
Stap 4
Bak de gepaneerde banaanhelften in 4 minuten goudbruin in de boter. Keer ze halverwege.
Stap 5
Serveer met de witte chocoladesaus en een bolletje ijs. Bestrooi met de geroosterde kokosrasp.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie495 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten54 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd20 g