Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gazpacho
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gazpacho
Stap 1
Snijd de paprika in kleine stukjes, de tomaten in vieren en de bosui in dunne ringetjes. Snijd het sneetje brood in blokjes en de bladpeterselie fijn.
Stap 2
Doe de paprika, tomaten en bosui met de blokjes brood, 1 eetlepel peterselie, bouillon, olijfolie, wat zout en peper in de keukenmachine. Meng alles tot een mooie gladde, gebonden soep. Doe de soep in een kan en laat in de koelkast in tenminste 2 uur door en door koud worden.
Stap 3
Schenk één portie van de gazpacho in de to go box. Strooi de rest van de peterselie erin. Lekker met een sneetje volkorenbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - to go box
- - keukenmachine of blender
Voedingswaarden
- Energie230 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten15 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd2 g