Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Garnalencocktail
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Garnalencocktail
Stap 1
Spoel de garnalen in een zeef onder stromend koud water en laat goed uitlekken. Snijd de tomaten in vieren en schep de zaadjes eruit. Snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Schil de stengel bleekselderij en snijd de stengel in piepkleine blokjes.
Stap 2
Dep de garnalen droog met keukenpapier en meng ze in een kom met tomaat, bleekselderij, dille en peterselie. Klop in een andere kom de slagroom met kerriepoeder, wat zout en mayonaise tot een luchtige saus. Schep 1-2 eetlepels door het garnalenmengsel.
Stap 3
Verdeel de veldsla onder in de wijnglazen en schep de garnalencocktail erop. Schep er kerriesaus over en garneer met een toefje dille.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten3 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd8 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)