Gado gado in koolbladeren
Ingrediënten
Bereidingswijze Gado gado in koolbladeren
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Snijd in partjes.
Stap 2
Kook de koolbladeren 5 min. in water met zout. Giet af en spoel de bladeren onder koud water af. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
Stap 3
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 koekenpannen met elk 1 eetl. olie en bak de tempé en vegetarische kipstukjes 5 min. op een lage stand.
Stap 4
Doe intussen de rijst, eipartjes, bonen, koolbladeren en de toppings in schaaltjes en zet op tafel.
Stap 5
Zet de satésaus, tempé en kipstukjes ook op tafel en laat iedereen zijn eigen koolbladeren vullen met rijst, boontjes en wat er nog meer op tafel staat. Oprollen en eten maar!
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie707 kcal
- Eiwit34 g
- Koolhydraten63 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd6 g