Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fusilli half volkoren met sugocasa, broccoli en paprika
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fusilli half volkoren met sugocasa, broccoli en paprika
Stap 1
Kook de fusilli half volkoren al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Pel en snipper intussen de ui. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes en snijd de broccoli in roosjes. Snijd de oregano fijn.
Stap 3
Verwarm een pan met 2 el olijfolie en fruit de ui en knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg de broccoliroosjes toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens de gele paprika toe en bak nog 2 minuten.
Stap 4
Voeg de Sugocasa Tradizionale toe samen met de verse oregano. Laat de saus 10 minuten sudderen op laag vuur.
Stap 5
Rasp intussen de Parmezaanse kaas. Schep de saus door de pasta en garneer met de Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie540 kcal
- Eiwit26.4 g
- Koolhydraten83.6 g
- Vet8.2 gWaarvan verzadigd3.8 g