Fruitsalade met yoghurt en hazelnootgranola
Ingrediënten
Bereidingswijze Fruitsalade met yoghurt en hazelnootgranola
Stap 1
Rooster de grofgehakte hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin.
Stap 2
Schep vlak voordat de hazelnoten echt kleuren ook de havermout erdoor en laat de vlokken ook licht kleuren.
Stap 3
Neem de pan van het vuur en schep het diksap met de rozijnen en/of stukjes gedroogde abrikoos erdoor en laat de granola in de pan nog iets drogen.
Stap 4
Laat de granola op een bord afkoelen.
Stap 5
Schil de grapefruits en sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Stap 6
Laat de ananas uitlekken. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in partjes. Halveer de partjes. Schil de kiwi's en snijd ze in blokjes.
Stap 7
Schep in een kom al het fruit door elkaar en verdeel het dan in vier kommen. Schep er een flinke lepel Griekse yoghurt op en strooi de granola erover.