Fruitsalade met krokante kaneelrepen
Ingrediënten
Bereidingswijze Fruitsalade met krokante kaneelrepen
Stap 1
Verwarm voor de kaneelrepen de oven voor op 180ºC. Meng de suiker met de kaneel. Bestrijk de tortillawraps met de gesmolten boter en bestrooi met de kaneelsuiker. Snijd in brede repen, leg op de bakplaat en bak 8-10 minuten in het midden van de oven.
Stap 2
Schil 2 sinaasappels dik en snijd de vruchten in dunne plakken. Pers de overige sinaasappel uit en verdeel de sinaasappelplakken over 4 borden. Schil de grapefruit dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Snijd de appel met schil in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes. Leg al het fruit op de sinaasappelplakken.
Stap 3
Meng het sinaasappelsap met de honing, een snuf peper en wat fijngehakte munt. Sprenkel deze dressing over de fruitsalade. Verdeel de granaatappelpitjes met muntblaadjes naar smaak erover en serveer met de krokante kaneelrepen.