Fruitsalade met kokospudding en limoen-muntsiroop
Ingrediënten
Bereidingswijze Fruitsalade met kokospudding en limoen-muntsiroop
Stap 1
Laat de blaadjes gelatine 5 minuten weken in koud water. Doe intussen iets meer dan de helft van de kristalsuiker met kokosmelk en slagroom in een steelpan en zet op laag vuur. Laat de suiker al roerend oplossen.
Stap 2
Breng aan de kook en draai het vuur daarna uit. Knijp de gelatine uit, doe in de steelpan en laat al roerend oplossen in de kokosvloeistof. Verdeel de vloeistof over 4 glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Stap 3
Hak de blaadjes van de takjes munt fijn. Rasp de schil van 1 limoen en pers vervolgens alle 3 de limoenen uit. Verhit het limoensap met de rest van de suiker in een kleine steelpan tot de suiker is opgelost. Draai het vuur uit. Roer de limoenrasp en de munt erdoor en laat de siroop afkoelen.
Stap 4
Verdeel de fruitsalade over bordjes, zet op elk bord een glaasje kokospudding en bedruppel het geheel met de siroop.