Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fruitige maaltijdsalade met kalkoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fruitige maaltijdsalade met kalkoen
Stap 1
Breng de kippenbouillon aan de kook.
Stap 2
Zet voor de pasta ook een pan op met het water en wat zout, breng die aan de kook.
Stap 3
Snijd de kalkoenmedaillons in reepjes van een halve centimeter doorsnee en leg in de bouillon.
Stap 4
Zet na 1 minuut het vuur uit, laat het vlees in 6 minuten zachtjes gaar worden.
Stap 5
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak in de andere pan, spoel af met ijskoud kraanwater.
Stap 6
Snijd de fruitsalade eventueel nog wat kleiner.
Stap 7
Meng de uitgelekte kalkoen en pasta met de fruitsalade, mayonaise, yoghurt en olijfolie.
Stap 8
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 9
Haal de pitten uit de granaatappel en rits de blaadjes van de tijm.
Stap 10
Verdeel de salade over de borden of op een grote schaal.
Stap 11
Bestrooi met de granaatappelpitten en verse tijm.