Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fruit-kokoslolly
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fruit-kokoslolly
Stap 1
Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge en een pecannoot in.
Stap 2
Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water (au bain-marie). Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm.
Stap 3
Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos.
Stap 4
Leg de lolly's op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.
Aanvullende benodigdheden
- - bakpapier
- - 20 satéprikkers
Voedingswaarden
- Energie135 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten14 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd4 g
