Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frittata met bimi en zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frittata met bimi en zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode uien in halve ringen. Rasp de manchego op een grove rasp. Snijd de zalmfilet in blokjes van 2 cm.
Stap 2
Halveer de bimi over de lengte. Meng de eieren met de zure room en manchego. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de zalmfilet, bimi en rode ui 5 minuten. Voeg het eimengsel toe en roer kort door. Gaar de frittata 15 minuten op laag vuur met de deksel op de pan.
Stap 4
Verdeel de Turkse broden over een bakplaat, plaats in de oven en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd het Turks brood in kwarten.
Stap 5
Schep de frittata uit de pan en serveer met het Turks brood en de pikante hummus.
