Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Friszoete mangosalade met gefrituurde garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Friszoete mangosalade met gefrituurde garnalen
Stap 1
Klop de bloem met een snuf zout en kleine scheutjes bier of bruisend water tot een beslag dat net van de vork afloopt. Giet kokend water over de taugé en laat uitlekken.
Stap 2
Schep de taugé en uitgelekte bosui door de mangosalade en verdeel over 4 borden. Verhit de olie tot een druppel van het beslag erin direct bruist en blijft drijven.
Stap 3
Haal de garnalen door het beslag en leg ze rustig in de olie. Frituur ze in enkele minuten om en om goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en leg steeds 2 garnalen op de mangosalade.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie185 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten15 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd1 g