Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frisse fruitijsjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frisse fruitijsjes
Stap 1
Pureer het vruchtvlees van de mango's met het limoensap, de yoghurt en honing tot een gladde moes. Pureer de frambozen. Verdeel een laagje mangoyoghurt over de ijsvormpjes en giet de frambozenpuree erop. Vul aan met de rest van de mangoyoghurt, steek de stokjes erin en laat de ijsjes in de diepvries in minimaal 4 uur bevriezen.
Stap 2
Houd de ijsjesvorm kort onder een straal lauwwarm water om de ijsjes makkelijker eruit te krijgen. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 ijsvormpjes
- - 4 ijsstokjes
Voedingswaarden
- Energie125 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten26 g
- Vet1 g