Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fricandeaurollade met spruiten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fricandeaurollade met spruiten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 170ᵒC.
Stap 2
Maak de spruiten schoon. Scheur de grote paddenstoelen in reepjes en snijd stevige exemplaren in kwarten. Snijd de uien in parten.
Stap 3
Verhit de boter in een braadpan en braad de rollade rondom aan. Leg in een ovenschaal en rooster in 45 minuten gaar in de oven. Voeg na 15 minuten de spruiten toe.
Stap 4
Bak in het achtergebleven bakvet de paddenstoelen en ui toe en bak in 10 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper, zout en de kruiden uit de melange.
Stap 5
Serveer de rollade met de spruiten en paddenstoelen. Bestrooi met extra tijm.
Stap 6
Lekker met aardappelpuree en champignon roomsaus.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal 20 x 30 cm
Voedingswaarden
- Energie370.4 kcal
- Eiwit52.2 g
- Koolhydraten9.2 g
- Vet13.1 gWaarvan verzadigd5.9 g
Trefwoorden
