Fricandeaurollade met bospeen en cranberries
Ingrediënten
Bereidingswijze Fricandeaurollade met bospeen en cranberries
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin. Schil de bospeen met een dunschiller en halveer.
Stap 2
Plaats de fricandeaurollade in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Plaats de bospeen bij de fricandeaurollade in de oven en rooster 20 minuten, verdeel wanneer de bospeen nog 10 minuten moet de verse cranberries en het amandelschaafsel over de bospeen.
Stap 4
Verhit intussen een pan met de roomboter en bak de bourgondische krieltjes goudbruin in 8 minuten.
Stap 5
Leg de fricandeaurollade op een bord en verdeel de geroosterde bospeen, cranberries, amandelschaafsel en de bourgondische krieltjes hier omheen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit52 g
- Koolhydraten42.2 g
- Vet17.4 gWaarvan verzadigd7.1 g