Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fricandeau met geroosterde broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fricandeau met geroosterde broccoli
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°C. Bereid de ovenschotel fricandeau volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 2
Pel en snijd intussen de knoflook fijn. Meng de broccoliroosjes in een kom met 2 el olijfolie, de knoflook en wat zout en peper. Spreid uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de broccoli de laatste 20 minuten mee met de fricandeau.
Stap 3
Meng de extra vierge olijfolie in een kommetje met de balsamicoazijn en de honing. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de fricandeau met brie en spek over de borden. Schep daar de geroosterde broccoli naast en schenk er de dressing over.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie376 kcal
- Eiwit34.7 g
- Koolhydraten10.9 g
- Vet20.1 gWaarvan verzadigd5 g