Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Franse traybake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Franse traybake
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de aardappelpartjes over een bakplaat. Snijd de aubergine en courgettes in de lengte in vieren en snijd de kwarten in stukken van 4 cm.
Stap 2
Halveer de venkel en snijd de helften in ringen. Snijd elk worstje in 3 schuine plakken. Meng de knoflook, olijfolie, Provençaalse kruiden, zout en peper door elkaar.
Stap 3
Leg de groenten en worstjes op de aardappel- partjes op de bakplaat en besprenkel met de kruidenolie. Bak 25-30 minuten in het midden van de oven. Verdeel de laatste 5 minuten van de baktijd de tomaatjes erover
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten52 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd10 g