Frambozentiramisu
Ingrediënten
Bereidingswijze Frambozentiramisu
Stap 1
Zet de koffie en roer meteen de helft van de chocolade erdoor, laat de chocolade al roerend smelten. Roer ook de helft van de likeur door de koffie.
Stap 2
Doop de lange vingers in het koffiemengsel en leg ze naast elkaar op de bodem van de schaal. Sprenkel de resterende koffie over de lange vingers.
Stap 3
Prak de frambozen in een diep bord. Meng de sinaasappelrasp en 1 eetlepel likeur erdoor. Verdeel het frambozenmengsel over de lange vingers.
Stap 4
Klop in een kom de eidooiers met de suiker met de handmixer tot een schuimige bijna witte massa. Spatel de mascarpone en de yoghurt erdoor.
Stap 5
Strijk dit mengsel over de frambozen uit. Laat het gerecht in de koelkast in 2-3 uur stevig worden.
Stap 6
Neem de tiramisù 20 minuten voor het serveren uit de koelkast en strooi de rest van de geraspte chocolade erover.
