Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Frambozen-bubbels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Frambozen-bubbels
Stap 1
Snijd twee sinaasappels in kwarten en doe samen met het bruisende water en de munt in een grote kan. Houd vier takjes munt apart. Laat het fruitwater 1 uur trekken in de koelkast.
Stap 2
Houd 8 frambozen apart en prak met een vork de rest tot een grove puree. Snijd van de laatste sinaasappel 4 plakjes.
Stap 3
chep de frambozenpuree op de bodem van vier glazen. Vul de glazen voor de helft met ijsklontjes en leg de rest van de frambozen en de plakjes sinaasappel erop.
Stap 4
Verdeel het sinaasappel-muntwater over de vier glazen en garneer de drankjes met een takje munt en een rietje.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 ijsklontjes
Voedingswaarden
- Energie23 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten4 g