Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Foie green
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Foie green
Stap 1
Pureer de helft van de frambozen en de balsamicoazijn met een staafmixer.
Stap 2
Trek met behulp van het folie de foie green uit de cakevorm en leg op een snijplank. Snijd er 8 plakjes van circa 1 cm dik van.
Stap 3
Snijd de korst van de sneetjes brood en rooster het brood goudbruin. Halveer de toast en beleg elke helft met een plak foie green. Leg 1-2 stukjes op elk bordje en besprenkel met een beetje frambozendressing. Garneer met de overige frambozen, tuinkers en bestrooi met peper. Serveer met extra dressing.
Aanvullende benodigdheden
- - blender
- - keukenmachine
- - cakevorm
- - vershoudfolie
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie590 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten26 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd31 g