Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flexicaanse wraps
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flexicaanse wraps
Stap 1
Pel en snipper de ui. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in repen. Snijd de champignons in plakken.
Stap 2
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui 1 minuut. Voeg de paprika toe en bak 3 minuten mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 minuten.
Stap 3
Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met 100 ml water toe aan de groenten.
Stap 4
Schep de kidneybonen erdoor en verwarm nog 2 min.
Stap 5
Pel de knoflook en pers uit boven de yoghurt. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op.
Stap 6
Snijd de peterselie grof en verdeel samen met de geraspte kaas over de wraps.