Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flensjes met peer en hazelnootpasta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flensjes met peer en hazelnootpasta
Stap 1
Verhit een middelgrote koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk met een kwastje boter. Klop het beslag goed door en bak hiervan na elkaar 8 dunne en goudbruine flensjes.
Stap 2
Schil intussen de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijfjes. Besprenkel de peer eventueel met likeur.
Stap 3
Bestrijk de warme flensjes met hazelnootpasta. Vouw dubbel en leg schijfjes peer erop. Vouw het halve flensje losjes eroverheen en bestuif licht met cacao en poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie260 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten31 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd4 g