Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flensjes gevuld met rauwe ham, kaas en ananas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flensjes gevuld met rauwe ham, kaas en ananas
Stap 1
Verhit de olie en bak hierin de ham, peper en ananas 3 minuten. Houd apart.
Stap 2
Verhit een klontje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet hierin een dun laagje beslag en draai met de pan zodat de hele bodem bedekt is. Bak circa 2 minuten op middelhoge stand, keer het flensje om en bak nog 1 minuut.
Stap 3
Verdeel wat van het hammengsel over de helft van het flensje en bestrooi met kaas. Vouw het flensje dicht en leg het op een warme schaal. Bak verder tot alles op is en bestrooi de flensjes met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie495 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten40 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd12 g