Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flammkuchen met gerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flammkuchen met gerookte zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 2
Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
Stap 3
Prik met een vork gaatjes in het deeg.
Stap 4
Snijd 1 rode ui in ringen en een ½ zakje dille (à 15 g) grof.
Stap 5
Bestrijk het deeg met 1 bakje zuivelspread knoflook en kruiden (200 g) en verdeel de ui erover.
Stap 6
Bak de flammkuchen in het midden van de oven in 15 min. lichtbruin en gaar.
Stap 7
Verdeel er 200 g gerookte zalm en 2 el kappertjes over.
Stap 8
Snijd in 8 stukken en garneer met de dille.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie256 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten16 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd4 g