Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flammkuchen met bacon en knolselderij
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flammkuchen met bacon en knolselderij
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Stap 2
Smelt de boter in een pan en fruit hierin de ui en knolselderij zachtjes circa 5 minuten.
Stap 3
Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Bestuif een bakplaat met bloem en rol het deeg hierop uit tot een langwerpige lap.
Stap 5
Roer de crème fraîche en kwark door elkaar en bestrijk het deeg ermee. Verdeel de baconreepjes en het knolselderijmengsel erover.
Stap 6
Bak de flammkuchen circa 15 minuten in het midden van de oven.
Stap 7
Klop de olie en azijn door elkaar en maak de sla aan met deze dressing.
Stap 8
Neem de flammkuchen uit de oven, snijd in repen en serveer op bordjes met een pluk sla.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten26 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd13 g