Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fish dog
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fish dog
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bevroren lekkerbekjes naast elkaar in de ovenschaal en bak in ca. 18 min. in het midden van de oven lichtbruin.
Stap 2
Maak intussen de salade. Meng de spitskool, 2 el dille, komkommer, Amsterdamse ui en de helft van de sla. Maak een dressing van 3 el vocht uit de pot van de uien met 2 el tzatziki. Schep door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in. Verdeel de rest van de sla erover, leg er een lekkerbekje op en schep er wat tzatziki op. Bestrooi met de rest van de dille en serveer met de salade en de rest van de tzatziki.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie452 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten48 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g