Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Fingerfood gerookte zalm wraps
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Fingerfood gerookte zalm wraps
Stap 1
Verwarm de barbecue voor op 200-220°C. Zorg dat er een deel van de barbecue over blijft waaronder geen kolen liggen, of waaronder geen gas brandt.
Stap 2
Snijd dunne plakjes van de komkommer en marineer deze ongeveer 20 minuten in de gembersiroop.
Stap 3
Leg de tortilla’s op een bord en vul ze met wat fijngesneden ijsbergsla, de gerookte zalm, 2 el Boursin, een paar takjes dille en de gemarineerde komkommer.
Stap 4
Maak op smaak met peper en zout. Vouw de tortilla’s dicht en gril ze op het hete deel van de barbecue kort krokant.
Stap 5
Snijd de tortilla’s in stukken van zo’n 4 centimeter en steek er een prikkertje door.
