Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Feestelijke pannenkoekentoren
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Feestelijke pannenkoekentoren
Stap 1
Zeef in een kom het zelfrijzend bakmeel met een beetje zout en klop met de karnemelk, 50 ml water en de eieren luchtig met de handmixer.
Stap 2
Verwarm een koekenpan met een klontje boter en schep er met een juslepel 3 bergjes beslag in voor kleine pannenkoekjes.
Stap 3
Bak tot bubbeltjes zichtbaar zijn aan de bovenkant, keer om met een spatel en bak goudbruin. Maak zo 12 tot 16 pannenkoeken.
Stap 4
Schil de kiwi's en snijd in plakken. Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees uit de vliezen. Schil de banaan en snijd in plakken.
Stap 5
Leg op vier kleine borden een stapel van 3 tot 4 pannenkoeken, met op elke pannenkoek een flinke lepel hazelnootpasta, chocolademousse. Beleg elke laag met plakjes fruit.
Stap 6
Schenk over elke stapel honing.