Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Feestelijke Paasstol
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Feestelijke Paasstol
Stap 1
Smelt de roomboter in een steelpan. Snijd de hazelnoten grof en de paaseitjes door de helft.
Stap 2
Meng de poedersuiker en cacaopoeder in een kom. Schenk er vervolgens de gesmolten roomboter bij. Roer goed tot een glazige substantie.
Stap 3
Indien het mengsel te dik is kan er water of melk toegevoegd worden. Indien deze te dun is voeg je poedersuiker toe.
Stap 4
Giet het chocoladeglazuur over de stol en verdeel de grof gehakte hazelnoten, hagelslag en gehalveerde chocolade paaseitjes over het glazuur. Laat afkoelen en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie643 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten98 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd9 g