Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Farfalle pasta met kipgehaktballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Farfalle pasta met kipgehaktballetjes
Stap 1
Pel en snijd de uien in grove ringen. Snijd de aubergines over de lengte in repen en vervolgens in blokjes van 1 cm.
Stap 2
Meng het kipgehakt met de helft van de Italiaanse kruiden en draai dit tot gehaktballetjes van 3 cm. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de gehaktballetjes in 7 minuten goudbruin.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook intussen de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Stap 4
Verhit een pan met de resterende olijfolie en bak de ui en aubergine 5 minuten. Voeg de pasta toe en roer de crème fraîche en overige Italiaanse kruiden erdoor.
Stap 5
Serveer de pasta met de gehaktballetjes.