Fajita’s met biefstuk en rode paprika
Ingrediënten
Bereidingswijze Fajita’s met biefstuk en rode paprika
Stap 1
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen en snijd in plakjes van 1 cm. Snipper de rode ui, snijd de puntpaprika in repen en de limoen in partjes. Lek de mais uit.
Stap 2
Meng 2 eetlepels zonnebloemolie met het zakje fajitakruiden in een mengkom. Schep de plakjes biefstuk door de marinade en laat 10 minuten marineren.
Stap 3
Verhit intussen de overgebleven eetlepel olie in een grote koekenpan en roerbak hierin de rode ui en paprika. Voeg de maiskorrels en de biefstuk met marinade toe en bak al roerend in enkele minuten tot het vlees bruin en gaar is.
Stap 4
Warm intussen de tortilla’s op in pan, oven of magnetron. Serveer het vlees en de groenten al sissend in de pan, met daarbij de warme tortilla’s, de guacamole, de zure room en de limoenpartjes. Laat iedereen zijn eigen tortilla’s vullen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie640 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten55 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd8 g