Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Estofado de Ternera - Spaanse runderstoofpot
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Estofado de Ternera - Spaanse runderstoofpot
Stap 1
Verhit de olijfolie in een stoofpan en braad het vlees op hoog vuur tot het mooi kleurt. Voeg de ui, knoflook, tomaten, paprika en de kruiden toe en bak even goed mee. Doe er dan de wortel bij en schenk de bouillon en wijn in de pan. Voeg zout toe, sluit de pan en laat op heel laag vuur 2 ½ uur sudderen.
Stap 2
Doe dan de aardappel in de pan en laat ze in circa 25 minuten gaar worden. Voeg zo nodig wat heet water of bouillon toe; de aardappelen moeten zeker half onder staan.
Stap 3
Verwijder de kruiden en serveer met aardappelpuree of rijst.
Aanvullende benodigdheden
- - Tefal hapjespan met deksel
Voedingswaarden
- Energie460 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten22 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd4 g