Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Entrecote met tuinkruidenmarinade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Entrecote met tuinkruidenmarinade
Stap 1
Extra benodigdheden: blender of keukenmachine, barbecuetang.
Stap 2
Hak de knoflook fijn.
Stap 3
Meng peterselie, oregano, tijm, knoflook, wat zout en versgemalen zwarte peper, mosterd, wijnazijn en olijfolie in de blender tot een marinade.
Stap 4
Schenk in een lage schaal en wentel de entrecotes erdoor.
Stap 5
Laat het vlees zeker een half uur minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
Stap 6
Rooster de entrecotes op een hete barbecue in zes tot acht minuten mooi bruin en nog rosé van binnen.
Stap 7
Keer ze regelmatig met behulp van een barbecuetang.
Stap 8
Laat de entrecotes van de barbecue even rusten onder aluminiumfolie en snijd ze in plakjes.
Stap 9
WIJNTIP: Gato Negro Cabernet Sauvignon.
