Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Entrecote met opgeklopte kruidenboter
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Entrecote met opgeklopte kruidenboter
Stap 1
Hak de kappertjes fijn. Snijd de bieslook fijn. Rasp de knoflook. Klop met een handmixer de boter in circa 5-8 min. luchtig en tot deze wit ziet.
Stap 2
Voeg de kappertjes, bieslook, knoflook, dragon, gerookt paprikapoeder, zure room en mosterd toe. Meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet koel tot gebruik.
Stap 3
Steek de barbecue aan. Bestrooi de entrecote met peper en zout. Rooster in circa 8-10 minuten goudbruin en rosé van binnen.
Stap 4
Keer halverwege. Neem van de barbecue en laat verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd het vlees in plakjes en serveer de opgeklopte kruidenboter eroverheen.
Stap 5
Lekker met een gepofte aardappel
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie674 kcal
- Eiwit64 g
- Koolhydraten1 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd25 g