Eigentijdse hutspot met Quorn Vegetarische Stukjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Eigentijdse hutspot met Quorn Vegetarische Stukjes
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes. Doe de aardappelen in een grote pan. Voeg koud water toe en breng aan de kook.
Stap 2
Kook de aardappelen gaar en giet af (hou een beetje kookvocht opzij). Plet met 2 eetlepels olijfolie en voeg wat kookvocht toe om een gladde puree te maken.
Stap 3
Snijd de wortel in kleine schijfjes. Snijd de uien, radijs, rode ui, rode kool en selderij fijn.
Stap 4
Meng de radijs, rode ui, rode kool en selderij tot een groentemix.
Stap 5
Verhit de resterende olie in een wok of pan, voeg de wortelen en fijngesneden ui toe en bak 5 min. op een hoog vuur.
Stap 6
Zet het vuur op medium, voeg de Quorn Stukjes toe, de erwten, de tijm en de helft van de groentemix. Kook 3 minuten en roer er vervolgens de aardappelpuree door.
Stap 7
Verdeel over twee borden en garneer met de rest van de groentemix.