Eierwrap met Chinese wokgroente
Ingrediënten
Bereidingswijze Eierwrap met Chinese wokgroente
Stap 1
Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd de peper in halve ringen. Hak de peterselie grof.
Stap 2
Mix de eieren met de sambal, de helft van de rode peper en de peterselie tot een geheel met de staafmixer. Breng op smaak met zout.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de varkensreepjes Chinese stijl 2 minuten. Voeg de roerbakgroente Chinese stijl toe en bak dit nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit intussen een pan met water en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Stap 5
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak ¼ deel van het eimengsel goudbruin en gaar. Herhaal dit nog 3 keer zodat je 4 eierwraps hebt.
Stap 6
Verdeel de eierwraps over de borden en verdeel hier de rijst en varkensreepjes Chinese stijl en groentes over. Garneer de eierwraps met de rest van de peterselie en rode peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit28.6 g
- Koolhydraten45.6 g
- Vet16.6 gWaarvan verzadigd5.8 g