Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eierkoeken met yoghurt en fruit
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eierkoeken met yoghurt en fruit
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
Stap 2
Klop de eieren met de suiker minimaal 5 minuten met een mixer tot een lichtgeel mengsel.
Stap 3
Voeg de citroenrasp toe en zeef de bloem en het bakpoeder erboven. Schep alles voorzichtig met een spatel door het eierbeslag tot alles goed is gemengd.
Stap 4
Schep volle eetlepels van het beslag op de bakplaat en bak de koeken in het midden van de oven in circa 10 minuten licht goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm.
Stap 5
Verwarm intussen de vruchtencompote tot lauwwarm.
Stap 6
Serveer de eierkoeken met de vruchtencompote en yoghurt.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie135 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten24 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd2 g
