Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eenpanspasta met rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eenpanspasta met rucola
Stap 1
Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de ui en de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee.
Stap 2
Schep de pasta erdoor. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook.
Stap 3
Kook de pasta op een matige stand in 10-12 min. beetgaar en tot al het vocht is opgenomen. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
Stap 4
Neem de pan van de warmtebron. Schep de rucola door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Rasp de Parmezaanse kaas boven de pan.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie571 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten104 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd3 g