Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eenpanspasta met linzen-stroganoffsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eenpanspasta met linzen-stroganoffsaus
Stap 1
Snijd de paprika's in blokjes en de champignons in plakjes.
Stap 2
Verhit 2 el olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de paprika en champignons 4 min. op een middelhoge stand.
Stap 3
Schep de pasta en kruidenmix erdoor. Voeg 700 ml koud water toe. Breng al roerend aan de kook.
Stap 4
Kook de pasta op een lage stand in 10-12 min. beetgaar. Schep de linzen erdoor en verwarm nog 1-2 min.
Stap 5
Breng de pasta op smaak met zout en peper en schep op 4 borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie939 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten119 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g